O nama

UPOZNAJTE NAS

.

.

.

Poduzeće “Kesten” d.o.o. osnovano je 1996. godine kao trgovačko poduzeće. U samom početku naša poslovna djelatnost bila je veleprodaja i maloprodaja namještaja, dok je ta ideja danas prerasla u novu dimenziju i novi izazov kakav je vlastita proizvodnja namještaja. Poduzeće “Kesten” u momentu osnivanja zapošljavalo je samo četiri djelatnika da bi danas taj broj dostigao od oko 200 uposlenih.

 

U prodaji namještaja naše je poduzeće prisutno širom Bosne i Hercegovine. Posebno možemo istaknuti da imamo vlastite salone u Vitezu i Banja Luci, gdje maloprodajni prostor našega poduzeća dostiže veličinu od 16.000 m 2 korisnog prodajnog prostora, dok je skladišni prostor s veleprodajom veličine 8.000 m2.Uz vlastiti vozni park koji omogućuje dostavu kupljenog namještaja, naše je poduzeće vodeće u prometu namještajem na području Bosne i Hercegovine.

NAŠA PROIZVODNJA

.

.

.

Poduzeće “Kesten” d.o.o. Vitez od lipnja 2004. godine započinje s realizacijom projekta vlastite proizvodnje namještaja. Ovaj projekt se realizira uz partnerstvo s vodećom kućom u proizvodnji namještaja u Republici Hrvatskoj – poduzećem “Oriolik”. Proizvodni pogon
Kod samog pokretanja proizvodnje tapaciranog namjestaja, kako bi uravnotežili proizvodne procese, poduzeće “Kesten” d.o.o. osposobljava i pusta u rad liniju za proizvodnju žičanih jezgri, zatim liniju za rezanje i oblikovanje spužve te proizvodnu liniju stolarije.

 

U proizvodnim pogonima našega poduzeća angažirano je 50 uposlenih radnika, uglavnom mlađih, ambicioznih ljudi. Zahvaljujući dobroj koordinaciji, iskustvu i timskom radu uposlenih, kao i suvremenim tehnološkim mogučnostima, u relativno kratkom vremenskom razdoblju razvijeno je preko pedeset modela različitih proizvoda (taj spektar danas prelazi brojku od 100 modela).
Naša se proizvodnja bazira na visokoj kvaliteti proizvoda, modernom dizajnu i pristupačnoj cijeni.

Realizirajući ideju proizvodnje namještaja te izgradnje što kvalitetnijeg statusa na tržištu odredili smo sljedeće pravce djelovanja:

  • proširenje proizvodnog programa
  • upošljavanje novih i odgovarajuća edukacija postojećih kadrovskih potencijala
  • uspostavljanje opskrbnog lanca s lojalnim dobavljačima
  • kanaliziranje prodaje u zemlji i inozemstvu, kao prvo na tržištu susjednih zemalja, a potom i u zemljama Europske unije.

 

Poduzeće “Kesten” d.o.o. uspješno razvija svoju proizvodnju zahvaljujući dobrom odnosu sa poslovnim partnerima i čvrsto uvezanoj prodajnoj mreži. Naravno, i pored toga smo zainteresirani za poslovnu suradnju sa novim partnerima koje ovim putem pozivamo da nam se jave, pridruže i samim tim učestvuju u stvaranju bolje i kreativnije poslovne zajednice.

Back to Top